Mass Effect – Entrika PDF Oku

31.03.2024
46
Mass Effect – Entrika PDF Oku

Mass Effect – Entrika PDF oku, PDF kitap depomuzda, William C. Dietz tarafından kaleme alınan Mass Effect – Entrika isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 09.12.2016 dilinde ve 296 ebatında basılan ayrıca  Mass Effect -Deception sayfadan oluşan Mass Effect – Entrika kitabı 9786055381936 olarak yayınlanmıştır.  Mass Effect – Entrika kitabını Özge Özköprülü numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Mass Effect – Entrika PDF Oku.

Mass Effect – Entrika PDF Oku

Evren kuşatma altında. Her elli bin yılda bir, akıllı makinelerden yaşanan bir ırk galaksimizi işgal ediyor ve tüm organik canlıları hasat ediyor. Bunlar Reaperlar.
Bu durumun farkında olan iki kişi, Amiral David Anderson ve Kahlee Sanders, bu döngüye engel olmanın bir yolunu bulmaya çabalıyorlar. Reaper tehdidinin gerçek olduğuna dair ürkütücü ispatlar da elde ettiler. Lakin hedeflerine ulaşmaya çalışırken, gizli bir organizasyon olan Cerberus ve bu organizasyonun gizemli önderi Asılsız Adam’ın entrikalarının da ortaya çıkmasına yol açtılar. Bu durum da David ve Kahlee’nin hayati bir tehlikeye maruz kalmasına yol açtı, çünkü Cerberus, sırlarının ifşa olmaması için her şeyi yapabilecek bir örgüt.
Bütün bunlar olup biterken, David ve Kahlee olağanüstü güçleri olan genç bir kadınla, yani Gillian Grayson’la tanıştı. Dehşet verici bazı bilimsel deneylerin sona ermesinin ardından Gillian en sonunda özgürlüğüne kavuştu ve ölümcül güçlerini kullanmaya başlıyor. Lakin babasının ölümünden Cerberus’un sorumlu olduğunu öğrendikten sonra Cerberus ve Asılsız Adam’dan intikam almaya yemin eden Gillian, Anderson ve Kahlee’nin uğruna savaştığı her şeyin mahvolmasına neden olabilir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama