Acıgöl PDF Oku

01.04.2024
56
Acıgöl PDF Oku

Acıgöl PDF oku, PDF kitap depomuzda, Hatice Çelik tarafından kaleme alınan Acıgöl isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789754498646 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Acıgöl kitabı 236 olarak yayınlanmıştır.  Acıgöl kitabını 06.11.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Acıgöl PDF Oku.

Acıgöl PDF Oku

Çavuşçu Gölü’nün berrak suları, sırlarla dolu bir hikâyenin kapısını aralıyor. Gölden git gide artan sis, çevresini örtüp sırrıni artırıyor. Güneşin ilk ışıkları, suların yüzeyindeki ince bir perdeyi kaldırarak geçmişin izlerini görülmektedirıyor. Lakin gerçek sürpriz, yolculuğun sonunda Acıgöl’e ulaşıldığınızda ortaya çıkmakta. Gölün kristal berraklığı suyun altındaki gizemli sırları açığa çıkarıyor.

Gizemli bir göl ve onun lanetlenmiş sırlarıyla dolu bir hikâye, cesur kaşifleri ve meraklıları her zaman kendine çekmeye devam ediyor. Maar Gölü’nün hüznüne ve intikamcı ruh Cabir’e tanıklık edin. Köy halkının yaşadığı dehşeti ve Acıgöl’ün yaslı sultanının isteklerini köy halkının nasıl yerine getirdiğini okuyarak heyecan verici bir serüvene adım atın.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama