Engelsiz Sevgi PDF Oku

01.04.2024
47
Engelsiz Sevgi PDF Oku

Engelsiz Sevgi PDF oku, PDF kitap depomuzda, Sedat Sadioğlu tarafından kaleme alınan Engelsiz Sevgi isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256369313 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Engelsiz Sevgi kitabı 220 olarak yayınlanmıştır.  Engelsiz Sevgi kitabını 21.01.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Engelsiz Sevgi PDF Oku.

Engelsiz Sevgi PDF Oku

Bu şiir kitabındaki tüm şiirler, bir tarih sırasına göre sıralanmıştır. Bazı şiirlerin hemen altında, nerede, kim ve hangi nedenlerden dolayı yazıldıkları da –kısaca- açıklanmıştır.
 
178 adet sevgi dolu şiirin, kimisi bir insan, kimisi bir şehir için ve kimisi de tarif edilemez coşkulu ruh halini yansıtmaya çalışan dizelerle yazılmaya çalışılmıştır. Bu sunulan 178 adet seçili şirin dışında, 6 yaşından beri yazdığım ve sayıları bine ulaşan şiirlerim de mevcuttur. Bunun yanı sıra şiirlerimin bazısı, yazmış olduğum diğer kitaplarımda ve uygun bölümlerinde kullanılmıştır. Kitapta, bestelenmiş olan bir şiirim de bulunmaktadır.
 
Sıkılmadan okuyacağınızı düşünüyorum…
 
Sedat SADİOĞLU
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama