Kumru ve Gölge PDF Oku

03.04.2024
49
Kumru ve Gölge PDF Oku

Kumru ve Gölge PDF oku, PDF kitap depomuzda, İlknur Demirci tarafından kaleme alınan Kumru ve Gölge isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052199916 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kumru ve Gölge kitabı 199 olarak yayınlanmıştır.  Kumru ve Gölge kitabını 16.11.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kumru ve Gölge PDF Oku.

Kumru ve Gölge PDF Oku

Erkam’ın sert bakışları, öfkeli yüzü, bağırması, haksız suçlamaları… Hepsi canımı yakıyordu ama sanırım kendimi kötü hissetmeme neden olan, seneler öncesinde, ta çocukluğumda zihnime yerleştirilmiş bir cümleydi:
“Yaramazlık yaparsan, seni kimse sevmez!”
 
İnsan, hatayı üstüne almaya meyillidir. Bu tavrın altında, düzeltebileceğine, onarabileceğine olan inancı ve içinde hissettiği güç yatmaktadır. Ya o gücü harekete geçiren, doğruyu savunmada ona destek olan, o çabanın kılavuzu nedir? Çok zaman karıştırdığımız iki duygu: Sevgi ve merhamet. Gündelik yaşamın akışında çok fazla gösteremediğimiz, nasıl göstereceğimizi bilemediğimiz, üstünkörü geçiştirdiğimiz; bizi sağaltan, yaşama bağlayan, varlığımızı hissettiren, dünya çapındaki konumumuzu tespit eden, var olma sebebimiz.
Bazı zaman denge bozulabilir. Yol sarpa sarar. Algımız karışır. Muhakeme yapamayız. Bizi yeniden hayata döndürecek bir anlatı Kumru ve Gölge’de.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama