Bakir Tablo PDF Oku

03.04.2024
49
Bakir Tablo PDF Oku

Bakir Tablo PDF oku, PDF kitap depomuzda, Emine Karataş tarafından kaleme alınan Bakir Tablo isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256480155 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bakir Tablo kitabı 202 olarak yayınlanmıştır.  Bakir Tablo kitabını 18.07.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bakir Tablo PDF Oku.

Bakir Tablo PDF Oku

Yüzyıllık bir uykuya yatırılan Bakir Tablo, bir gün Süheyla aracılığıyla Nevşehir’deki bir dağ başında daldığı uykudan uyandıracaktır. Lakin bu uyandırılışta, kimsenin hesaba katmadığı bir şey mevcuttur, içinde yedi garip kişiliği taşıyan Bakir Tablo, sanıldığı gibi lanetli değildir. Tek istediği, insanlar yüzünden daldığı uykudan uyandırılıp yedi ölümcül günaha denk gelen karakterlerini dünyaya yaymaktır, insanları, insanlığa ait duygularla yok etmektir.
Bakir Tablo’nun yedi kişiliğinin de kapımıza gelip yardım isteseler, geri çeviremeyeceğimiz halleri mevcuttur, insan fakat belli bir vakit geçirdikten sonra onların kötülüğünü hisseder ama bunu sözcüklere döküp de anlatamaz. Size “nasılsın” diye sorduklarında, “kötüyüm” cevabını duymak için ellerinden geleni yapar ve sonra başınızı göğüslerine yasladığınızda size omuz olurlar, işte bu halleriyle belki de çevremizdeki çoğu insandan farkları olmadığı için onları ayırt etmek zordur, çünkü onlar da görünüşleriyle bizden biridirler.

Lakin Bakir Tablo’nun hesaba katmadığı bir şey varsa eğer, Süheyla ve Nazlı kardeşlerin birbirlerine ait olan sevgileridir.

Çünkü Süheyla tabloyu uyandırdıktan sonra ortadan kaybolur fakat ablası Nazlı onun peşini bırakmaz. Üstelik senelerdır birbirlerinden uzak olmalarına rağmen. Nazlı hem Süheyla’yı bulmak hem de Bakir Tablo’nun sırrını çözmek için Nevşehir’e gelir. Ve gizem dolu bir yolculuk başlar…
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama