Fenomen PDF Oku

03.04.2024
52
Fenomen PDF Oku

Fenomen PDF oku, PDF kitap depomuzda, Gürkan Uğur tarafından kaleme alınan Fenomen isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789758474509 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Fenomen kitabı 130 olarak yayınlanmıştır.  Fenomen kitabını 05.09.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Fenomen PDF Oku.

Fenomen PDF Oku

“Serin bir rüzgâr açık tavandan odaya girdi. Önce kızın sarı saçlarını havalandırdı, ardından şiddet-lendi. Görünmez bir hortum gibi kızı ortasına alıp havalandırdı. Kız korkudan gözlerini kapatmıştı fakat kapalı göz kapakları fırtınanın yarattığı şim-şekleri görmesini engelleyemiyordu…”
Sorularına yanıt bulmak için yola çıkan dergi editörü bir genç kız ile hayatlar satın alarak yaşayan zengin bir genç adamın yolları kesişirse ne olur? Ölümü bekleyen yaşlı bir adamın ev sahipliğinde yaşananlara aşk denir mi?
İnsanların iç dünyalarını, açmazlarını, çelişkileri-ni okuyucularına bir ayna gibi görülmektediran Gürkan Uğur’un ustalıkla yazılmış bu kitabı, özgünlüğü ve sürükleyiciliği ile okunmaya değer.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama