Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri PDF Oku

06.04.2024
50
Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri PDF Oku

Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mehmet Alev Coşkun tarafından kaleme alınan Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786256503168 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri kitabı 395 olarak yayınlanmıştır.  Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri kitabını 05.04.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri PDF Oku.

Vahdettin Dosyası Hainlik Belgeleri PDF Oku

Son padişah Vahdettin’in “vatan hainliği” konusu epeyce uzun süredir tartışma konusudur. Mustafa Kemal Atatürk, Nutuk’ta “Saltanat ve hilafet makamında oturan Vahdettin soysuzlaşmış, kişiyinı ve bir de tahtını koruyabileceğini hayal ettiği alçakça önlemler araştırmakta…” demiştir. Lakin Osmanlı hayranı kimi yazarlar, tarihi gerçekleri ters yüz ederek son padişah Vahdettin’i korumak isterler. Oysaki tarih, gerçekliği belgelere dayanarak araştırır. Vahdettin’in hainliğini tartışmaya yer vermeyecek biçimde ortaya koymaktadır…
Cumhuriyet tarihinin mühim yazarlarının makalelerinden oluşan elinizdeki kitap, yakın tarihimizin sürekli olarak tartışılan çok mühim bir konusunu ele alarak bu hususta yazılanları bir araya topluyor ve bu husustaki tartışmalara son noktayı koyuyor.
Cumhuriyetimizin yüzüncü yaşını kutladığımız bir zamanda yayımlanmaktan onur duyduğumuz bu kitap, Vahdettin’e toz kondurmak istemeyen Cumhuriyet zıtlarına mühim bir yanıttır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama