Saçlarımdaki Rüzgar PDF Oku

06.04.2024
45
Saçlarımdaki Rüzgar PDF Oku

Saçlarımdaki Rüzgar PDF oku, PDF kitap depomuzda, Oya Akçizmeci tarafından kaleme alınan Saçlarımdaki Rüzgar isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057764539 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Saçlarımdaki Rüzgar kitabı 256 olarak yayınlanmıştır.  Saçlarımdaki Rüzgar kitabını 08.01.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Saçlarımdaki Rüzgar PDF Oku.

Saçlarımdaki Rüzgar PDF Oku

“Demek ki gitme ihtimali vardı ama bir seçim yapması gerekiyordu. Rüyasında Sami Bey’in tablosunun içinde gördü kendini. Elinde bir bavul, saçlarında rüzgar vardı. Yolun sonuna yaklaştıkça siliniyor, yok oluyordu.
Müstenire çocukluğundan ibu yana bir hayalin peşindeydi; ressam olmak istiyordu. Necmi’yle tanışıp ona aşık olması da onu yolundan çeviremedi. Aykırı kişiliği, her zaman başını dik tutmasını sağlayan onuru ve kabiliyeti aracılığıyla düşünün peşine takıldı. Lakin karşılığında ödemesi gereken bedeller vardı. İşgal altındaki İstanbul’dan Paris’e uzanan macerasında Müstenire, saçlarına dolan rüzgarın onu her seferinde yoldan çıkarmasına izin verdi. Yüreğini aşka, mutluluğa açtı ama mutluluğun bir karşılığı olduğunu, idealleri olan bir kadının her zaman bedeller ödemesi gerektiğini öğrendi.
Halbuki üç savaşın darmadağın ettiği yaşamında tek isteği yalnızca mutlu olmaktı.
Oya Akçizmeci’nin ikinci romanı Saçlarımdaki Rüzgar, genç bir sanatçının hırslarını, iç dünyasındaki karmaşanın özel ilişkilerine nasıl yansıdığını tarihi bir çerçeve içinde bizlere sunuyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama