Aşkın Bir Yüzü PDF Oku

07.04.2024
50
Aşkın Bir Yüzü PDF Oku

Aşkın Bir Yüzü PDF oku, PDF kitap depomuzda, Cengiz Hortoğlu İkbal Gürpınar tarafından kaleme alınan Aşkın Bir Yüzü isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052691342 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Aşkın Bir Yüzü kitabı 248 olarak yayınlanmıştır.  Aşkın Bir Yüzü kitabını 30.10.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Aşkın Bir Yüzü PDF Oku.

Aşkın Bir Yüzü PDF Oku

Bazı insanlar çok zor koşullara rağmen sevdikleriyle mutlu yaşarken, bazı insanlar çok daha iyi koşullarda yaşadığı halde neden mutsuz? Bu sorunun yanıtını öğrenmek ister misiniz?
Kadınların ve erkeklerin aşka, sevgiye, hayata, evliliğe bakış açılarındaki değişiklikları öğrenmek ve hangi durumda ne yapacağınızı bilmek gerçek mutluluğu bulmanızı kolaylaştırmaz mıydı? 
Peki mutlu olmak bu kadar zor mu? 
Aşkın Bir Yüzü, mutluluğun sırlarını aralıyor.
Bu kitap, yalnızca dünyalar güzeli Melike ile Murat arasındaki aşk masalı değil, bunun yanı sıra mutluluğu bir türlü bulamayanlar için bir başucu kitabıdır. İlişkilerinde daha mutlu olmak isteyenlere de bir yol kılavuzudur.
Bu kitapta, kadınların ve erkeklerin birbirlerini tanıma ve anlama sanatı ilmek ilmek dokunmuştur. Aşk, sevgi, mutluluk, kadın, erkek ve hayata dair düşüncenizdeki bir çok sorunun yanıtını bulacaksınız. Aslını söylemek gerekirse mutlu olmanın ve sevdiğiniz insanı mutlu etmenin ne kadar kolay olduğunu görüp şaşıracaksınız.
Hangi hataların insanları mutsuz ettiğini, ilişkileri bozduğunu hatta çökerttiğini görecek, yaşamın güzelliklerinin farkına varacak mutlu olmanın sırlarını keşfedeceksiniz.
 
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama