Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı PDF Oku

08.04.2024
47
Gizli Aşk Bu  Bir Özen Yula Kitabı PDF Oku

Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Özen Yula tarafından kaleme alınan Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789752895911 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı kitabı 184 olarak yayınlanmıştır.  Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı kitabını 04.05.2009 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı PDF Oku.

Gizli Aşk Bu Bir Özen Yula Kitabı PDF Oku

Müjde ile Şener birbirlerine âşıklar… mış. Çok eskiden.

Aslını söylemek gerekirse bütün mahalle biliyormuş ama şuana dek susmuşlar.

Hatta Şener’in karısı Hümeyra da biliyormuş ama…

Sonra Serra, Lale ve Ayşenil hep buluşuyorlar da, Suzan’la Lale küs ya… Ama o da başka bir hikâye. Tabii onun da aslı ortaya çıkmakta zaten.

Hiçbir şey gizli kalmaz ki Cihangir’de.

Özgü ile Oktay da yolda karşı karşıya geldiklarında… Tabii Oktay da bir garip çocuk, babası bir âlem, annesi başka. Kız kardeş dersen hepten… Kremler de kremler, illa daha güzel, illa daha genç olacak.

Cihangir bambaşka bir dünya. Çocukluğumuzun mahallesi veya çocukluğumuzda öyle olmuş olmasını dilediğimiz masum bir İstanbul ara sokağı.

Hiç olmuş muydu böyle masumiyetlerimiz, yoksa hepsi, siyah-beyaz bir filmin çiziklerle dolu, koptukça makiniste ıslık çaldığımız, tamir edilip oynatılmaya devam eden yıpranmış bir kopyası mıydı?

Kim bilir, Gizli Aşk Bu, kim söyleyebilir, kim anlatabilir?

Zeynettin Maraş’ın bu nihavent eserini

Mediha Demirkıran hepimiz için seslendiriyor…

BİTTİ –

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama