Korku PDF Oku

08.04.2024
60
Korku PDF Oku

Korku PDF oku, PDF kitap depomuzda, Sadri Ertem tarafından kaleme alınan Korku isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254079672 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Korku kitabı 176 olarak yayınlanmıştır.  Korku kitabını 11.02.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Korku PDF Oku.

Korku PDF Oku

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe bölümü mezunu olan yazar, öğretmenlik, müşavirlik, gazetecilik ve VI-VII dönem Kütahya milletvekilliği yapmıştır. Sol Kemalizm ideolojisinin kurucusu olarak kabul edilir.

İlk öyküsü 1917 senesinde yayımlanmıştır (Genç Yolcular). Edebiyata asıl yönelişi 1928’den sonradır. Konularını toplumsal sorunlardan çıkardığı, gözlemden fazla kuramsal bilgilere dayanan ve bir tez etrafında gelişen yapıtlarıyla gerçekçi Türk edebiyatının ilk temsilcilerinden sayılmaktadır.

Yazar Sadri Ertem’in yayımlanmış yedi öykü, dört roman ve iki anı-gezi kitabı bulunmaktadır. Yayınevimiz yazarın kitaplarını günümüz Türkçesine çevirerek okurlara sunmaya sürecektir.

1934 senesinde yazılmış olan KORKU isimli öykü kitabında bulunan yirmi iki öykü ile döneme arada bir alaycı, arada bir eleştirici, çoğu zaman gerçekçi açıdan bakan yazar her öyküsünde yaşamın bir alanına dokunmaya özen göstermiştir.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama