Köyümün Esir İnsanları PDF Oku

09.04.2024
47
Köyümün Esir İnsanları PDF Oku

Köyümün Esir İnsanları PDF oku, PDF kitap depomuzda, Merve Özkan tarafından kaleme alınan Köyümün Esir İnsanları isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254204555 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Köyümün Esir İnsanları kitabı 132 olarak yayınlanmıştır.  Köyümün Esir İnsanları kitabını 21.06.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Köyümün Esir İnsanları PDF Oku.

Köyümün Esir İnsanları PDF Oku

“Sabahın şavkı vurmaktaydı her birinin karanlıkta kalmış gözlerine. Saatlerdir gün ışığından mahrum kalan gözler şimdi kamaşıyordu gün ışığıyla. Günlerdir kâh havasız vagonlarda kâh geminin nefessiz bırakan ambar odalarında kaldıklarından baygın yüzlerine çarpan temiz havayla ayılmış gibiydiler. Bunun bunun yanında deniz havası, her birinin hava almaya hasret kalmış ciğerlerini açıyordu. Dışarıda da kuvvetli bir lodos esmekteydi. Rüzgâr bile onların perişan durumlarını görünce ağıt yakan anaların dizlerini dövmesi gibi estikçe esiyor, deniz kabardıkça kabarıyordu. Uçsuz bucaksız atlas yorgan gibi uzanmış maviliklerin ortasında, allı pullu bir gelin gibi karşılarındaydı Milos…”
Ulusal Kurtuluş Savaşı’nda, Yunan jandarması tarafından bir gece köylerindeki evlerinden ansızın alınıp Milos Adası’na sürgüne götürülen vatansever büyük dedelerimizin hikâyesi…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama