Bir Çift Ayak PDF Oku

11.04.2024
40
Bir Çift Ayak PDF Oku

Bir Çift Ayak PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ertuğ Uçar tarafından kaleme alınan Bir Çift Ayak isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789750732386 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bir Çift Ayak kitabı 104 olarak yayınlanmıştır.  Bir Çift Ayak kitabını 07.06.2016 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bir Çift Ayak PDF Oku.

Bir Çift Ayak PDF Oku

Bir Çift Ayak, edebiyat okurlarının Yalnızlığın 17 Türü, Rüya Arızaları, Dünyayı Seyretmek İçin Bir Yer ve Ormanda Kaybolmak kitaplarıyla tanıdığı Ertuğ Uçar’ın ilk uzun anlatısı. Ertuğ Uçar deniz fenerlerini mekân olarak kullandığı nitelikli öyküleriyle dikkat çekmiş, öykü dünyası içinde kendine özel bir alan açmıştı.
 
Bir Çift Ayak’ta dünyaya bir dairenin penceresinden bakıyoruz. Anlatıcı, yüksek yapı bloklarının şehrin kişiliğini tespit ettiği günlerde, yakın günlerde, belki de bugün İstanbul’da yaşamaktadır. Otuz altıncı kattaki dairesinin penceresinden sınırları silikleşmiş şehri, uzak bir bilimkurgu imaj gibi seyreder. Bir gün salonunun duvarında sıradan görünen bir çatlağa rastlar. Keşfedeceklerinin yaşamını değiştirme gücü bulunacağını bilmeyen anlatıcı kahramanımız ısrarla bu çatlağı takip edecektir. Bir Çift Ayak, estetik gücü yüksek, düşünsel arka planı yoğun bir anlatı.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama