Aşk ve Ceza PDF Oku

11.04.2024
44
Aşk ve Ceza PDF Oku

Aşk ve Ceza PDF oku, PDF kitap depomuzda, Yaren Atalar tarafından kaleme alınan Aşk ve Ceza isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786259927909 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Aşk ve Ceza kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  Aşk ve Ceza kitabını 24.07.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Aşk ve Ceza PDF Oku.

Aşk ve Ceza PDF Oku

Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş zamanında Trabzon’a hemşire olarak gelen Ermeni asıllı Hazel ile Kinyas’ın gizemli hayat hikâyelerini anlatan bir günlük bulunmuştur.
Bu günlük yakın tarihimizdeki bir çok olayın da gerçek nedeninin ipuçlarını taşımaktadır. Günlükte yazılanlar yüzünden olaya derin devlet de dahil olmuştur.
Gizli örgütler ajanlar ve terör örgütlerinin amansız karşılaşmasında her zaman olduğu gibi iyiler ve kötüler mevcuttur. Gerçek kahramanlar mevcuttur kimsenin bilmediği… ve onların kimsenin bilmediği aşkları…
Yakın tarihimizdeki gerçek olaylardan ve kişiliklerden yola çıkılarak kaleme alınan Aşk ve Ceza serüven dolu soluksuz bir okuma vaat ediyor.
Aşk nefret ve kin duygularının doruklarında yaşanan hesaplaşmaların içinde vatanı için ölümü göze alan kahramanlıklar mevcuttur…
Bildiklerinizin doğruluğunu sorgulama ihtiyacı hissettirecek bir kitap…
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama