Duygusal Ayrılık PDF Oku

11.04.2024
39
Duygusal Ayrılık PDF Oku

Duygusal Ayrılık PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mustafa Çifci tarafından kaleme alınan Duygusal Ayrılık isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254209123 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Duygusal Ayrılık kitabı 140 olarak yayınlanmıştır.  Duygusal Ayrılık kitabını 02.01.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Duygusal Ayrılık PDF Oku.

Duygusal Ayrılık PDF Oku

Her ilişki kristal cam vazo gibiydi. Kırılmadan önce en güzel yerlerde saklanırken, kırıldıktan sonra çöp kutusuna atılıyordu. Aşklar da böyleydi, dostluklar da, evlilikler de. Kimi zaman biz sevdiklerimize az geliyorduk, kimi zaman da onlar bize yetersiz geliyordu. Bazı zaman de canım dediklerimizin bir yaprak gibi gönlümüzden düştüklerini görüyorduk.

Gel bu akşam. Sonu olmayan bir yolda yürüyormuşum gibi kaybolayım gözlerinin derinliklerinde.

Bu kitapta dolu dolu bir aile sevgisi ile bir aşkın kırıntılarını bulacaksınız. Kendi yaşamınızla burada anlatılan yaşamı karşı karşıya geldirmayı deneyecek kadar cesaretiniz var mı? Ya sizin yaşamınız? Kırılmamış bir sevgi mi yaşıyorsunuz yoksa kırıkları zorla birbirine birleştirmeye çabalamak zorunda mı kalıyorsunuz?

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama