Yeşil Mühürlü Masal PDF Oku

11.04.2024
39
Yeşil Mühürlü Masal PDF Oku

Yeşil Mühürlü Masal PDF oku, PDF kitap depomuzda, Özlem Anar tarafından kaleme alınan Yeşil Mühürlü Masal isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789753483438 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yeşil Mühürlü Masal kitabı 288 olarak yayınlanmıştır.  Yeşil Mühürlü Masal kitabını 14.02.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yeşil Mühürlü Masal PDF Oku.

Yeşil Mühürlü Masal PDF Oku

Özlem Anar, Yeşil Mühürlü Masal’da, insanın kendi masalını yazabileceğini anlatıyor. Tatlı tatlı okunan ama farklı zamanlarda da uykuları kaçıran bir masal bu.
“Sandalyesinden ağır adımlarla kalkıp, kitabı iki yatağın arasındaki komodinin üzerine bıraktı ve odadan çıkmadan önce onlara iyi geceler diledi. Işığı kapattı ve bir süre daha aralık kapıdan onları izledi. Çocuklar büyükannelerinin siluetine bakarken gözlerinin ağırlaştığını ve hayaller ülkesinden çağırıldıklarını hissetmişlerdi. Gözleri kapanmadan hemen önce başuçlarında duran kitabın ışık saçtığını görür gibi olmuşlardı. Mutlu rüyalar ülkesine kayar gibi aktıklarında kapı kapandı ama odadaki kitap ışık saçmaya devam etti.”
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama