Kemikler PDF Oku

12.04.2024
52
Kemikler PDF Oku

Kemikler PDF oku, PDF kitap depomuzda, Cem Uğur tarafından kaleme alınan Kemikler isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057728302 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kemikler kitabı 223 olarak yayınlanmıştır.  Kemikler kitabını 05.02.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kemikler PDF Oku.

Kemikler PDF Oku

Yıl 1993. Dersim’in bir köyünde, ülkenin boğucu atmosferinde akan hayat, topraktan çıkan sahipsiz kemiklerle ve artık radyo haberlerinden ibaret olmayan savaşın evlerin önüne kadar gelmesiyle sarsılır. Boşaltılan köylerin, gözaltıların, kayıpların ve zorunlu göçün yıkıcı etkilerine maruz kalan herkesin yaşamı kökünden değişir.
 
Yıl 2014. “Şimdi İtiraf Zamanı” başlıklı bir gazete haberinin dört birinin yaşamında yarattığı etki çocukluğun, büyümenin ve savrulmanın olduğu kadar bir dönemin karanlıklarına da ışık tutar. Tutulamayan bir yasın nasıl taşlaşıp ağırlaştığı, yaşamı nasıl zehirlediği dört kişiliğin ağzından somutlaşırken, belki biraz uzağımızdaki “faili meçhul” kavramı aynı biçimde canlanıp yanımıza sokulur. Sahipsiz kemikler ise bulunacakları güne kadar bu toprakların her daim karnında ve ezberindedir.
 
Bu satırlar yazılırken de okunurken de kayıplarının akıbetini ve hesabını soranların eylemleri devam ediyor. Hayat da…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama