Sonsuzlukta Sıkılmayacağım PDF oku indir

01.02.2024
64
Sonsuzlukta Sıkılmayacağım PDF oku indir

Sonsuzlukta Sıkılmayacağım PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Paul Veyne tarafından kaleme alınan Sonsuzlukta Sıkılmayacağım isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 30.01.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786254498787 sayfadan oluşan Sonsuzlukta Sıkılmayacağım kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Sonsuzlukta Sıkılmayacağım kitabını Seda Kutsal numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sonsuzlukta Sıkılmayacağım PDF Oku.

Sonsuzlukta Sıkılmayacağım PDF Oku

Roma tarihinin en mühim uzman kişilerından kabul gören Paul Veyne, Sonsuzlukta Sıkılmayacağım adlı biyografik eserinde yaşamının kah mutlu kah üzücü, kah rahat kah zor anlarını tüm çıplaklığıyla anlatıyor; yirminci yüzyılın siyasi ve sosyal yaşamından kesitler sunuyor; yaşam ve yaşamanın tüm yönleri üzerine düşüncelerini paylaşıyor.
 
Veyne, okuru antikçağ tutkusunun nasıl başladığından kariyerinin tüm basamaklarına uzanan, Komünist Parti kullanıcı hesabınden üç kez yaşadığı evlilik yaşamına kadar anlatan bir yolculuğa çıkarıyor. Aynı zamanda eşlerine, oğluna, Réne Char ve Michel Foucault gibi sevdiği bireylere bir aşk mektubu yazıyor adeta. Entelektüel açlık duyan, kalbinde bulunduğu akademik dünya çapından bir biçimde kendini soyutlamayı başarabilmiş, Ventoux Dağının eteklerinde çılgın kalabalıktan uzakta yaşayan Veyne, geçmiş anılarını mesafe ve ironiyle konu alıyor, asla sıkılmayacağını iddia ettiği sonsuzluğu sabırla beklediğini dile getiriyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama