Çöp PDF Oku

14.04.2024
39
Çöp PDF Oku

Çöp PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mehmet Yaşar Dirican tarafından kaleme alınan Çöp isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258208207 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Çöp kitabı 220 olarak yayınlanmıştır.  Çöp kitabını 11.11.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Çöp PDF Oku.

Çöp PDF Oku

“Ben uykuda mıyım Doktor? Bütün bunların hepsi bir rüyadan mı ibaret?”
“Öyle mi hissediyorsun?”
“Hayır Doktor, hayır! Bana nedense uykudaymışım gibi gelmiyor. İşte bundan daha çok korkuyorum. Eskiden kötü bir düş gördüğümde uyanıverirdim. Şimdi ne kadar zorlasam da uyanamıyorum. Yoksa bu bir film mi? Film mi çekiyorsunuz? Ama bu bir film olamaz.”
“Neden?”
 “Çünkü bu hususta çekilen bütün filmlerin sonunda otistik çocuğun bir alanda dâhi olduğu görülmektedir. Ama benim çocuğum dâhi değil. Benim çocuğumda zekâ geriliği var. Ben şanslı insanlardan değilim. Filmlerin sonunda otistik çocuk ya iyi bir müzisyen ya ressam ya matematikçi çıkar. Ya da söylenen yahut okuduğu hiçbir şeyi unutmaz. Bizimki bir film değil Doktor, yaşamın ta gerçeği.
Ali’mle kimsenin bizimle alay etmeyeceği, kimsenin bizi hor görmeyeceği bir dünya çapında yaşamak isterdim. Söyle Doktor! Var mı öyle bir dünya?”
“Söyledikleriniz kadar olmasa da öyle bir dünya inşa edebiliriz. İnsanların birbirini anlamaya çalıştıkları bir dünya.”
“Bir de bana deli diyorlar. Bir de bana hayal âleminde yaşıyorsun diyorlar.
Şu hayatta gerçek cani kimdir Doktor? Bir cana kıyan mı yoksa neden olan yahut olanlar mı? Katil olmak basittir. Ama ‘Kendi canından kanından olan birinin katili olmak!’ bu ise en zor olanıdır.
Ben ölümün gölgesiyim Doktor, karanlıklar benim için var. Karanlıklar bütün benliğimi sardı, anlıyor musun? Benim her şeyim karanlık. Dibimi göremezsin, kaybolursun. Ben fazlatan kayboldum.
Ben hep acizdim Doktor. Elimden hiçbir şey gelmedi. Ben bir çöptüm Doktor! Evde fazlalık olan, bir an önce atılması gereken bir çöptüm.”
Toplumun en dip noktalarına yapışıp kalan kıpırdanmaya çabalayanların yaşam öykülerine tanık olacaksınız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu tekrardan düşünmenizi sağlayan yaşamın içinden gelen ironik bir hikâyelerle dolu bir roman.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama