Duyarlılıktan Doğan Güç PDF Oku

Duyarlılıktan Doğan Güç PDF Oku

Duyarlılıktan Doğan Güç PDF oku, PDF kitap depomuzda, Jane Novak tarafından kaleme alınan Duyarlılıktan Doğan Güç isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 06.09.2023 dilinde ve 184 ebatında basılan ayrıca  How To Be Highly Sensitive and Empowered sayfadan oluşan Duyarlılıktan Doğan Güç kitabı 9786259902562 olarak yayınlanmıştır.  Duyarlılıktan Doğan Güç kitabını Gizem Çiçek numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Duyarlılıktan Doğan Güç PDF Oku.

Duyarlılıktan Doğan Güç PDF Oku

Aşırı hassas insanlar için duyusal aşırı yüklenme ve tükenmişlikten korunmaveyair bir rehber.
 
Aşırı hassas ve duyusal olmak kimi zaman zayıflık belirtisi olarak görülür. Oysa empat olmak, dünyayla yoğun şefkat içinde bağlantı kurmak için eşsiz bir armağandır. Empatik içgörüler kontrol edilemediği zaman ise bu bir armağan olmaktan çıkıp, sizi tükenmenin kıyılarına savurabilir.
 
Duyarlılıktan Doğan Güç kitabında her yaştan kadın ve erkeğin yaşamına dokunan Jane Novak, hassaslıktan doğan gücü elde etmeniz için eşsiz bir klavuzluk yapıyor. Yaşam enerjisinin ve gücün kilidini açmak için sıra sıra ilerleyen bu yolculukta arzuladığınız dönüşümü nasıl gerçekleştireceğinizi anlatıyor. Nefes egzersizleri, imgeleme çalışmaları, özel aktivasyonlar ve araçlarla özgürlüğünüze kavuşmanız için etkili anahtarlar sunuyor.
 
Zorlu bir dünya çapında kendi merkezinde durarak, yaşamla olan o kuvvetli ve sevgi dolu bağı yitirmek istemeyen herkes için…

 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama