Sümbül Sokak 21 Numara PDF Oku

14.04.2024
51
Sümbül Sokak 21 Numara PDF Oku

Sümbül Sokak 21 Numara PDF oku, PDF kitap depomuzda, Kamil Ayvaz tarafından kaleme alınan Sümbül Sokak 21 Numara isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057271426 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sümbül Sokak 21 Numara kitabı 148 olarak yayınlanmıştır.  Sümbül Sokak 21 Numara kitabını 06.02.2023 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sümbül Sokak 21 Numara PDF Oku.

Sümbül Sokak 21 Numara PDF Oku

Her insanın kendine özgü bir yaşamı, her yaşamın ise bir hikâyesi mevcuttur. Kahramanın insanın kendisi olduğu bu hikâyenin içindeki bireyler ve olaylar çoğu kimse için önemsizken arada bir bu hikâyenin sahibi için bütün bir ömre bedel olur. Sümbül Sokak 21 Numara’da geçen bu olaylar da sancılı duygu ve düşünceleriyle içinde bulunduğu hayat için bir mana arayışındaki kimsesiz bir adamın hayata tutunma çabasının hikâyesidir.
“Bugüne kadar tek bir insana dahi ondan bahsetmeyip yaşamış olduğum bu hadiseyi hiç kimseye anlatmadım, çünkü biliyordum ki insanlar yaşamımda yalnızca bir hafta yer edinmiş birine karşı hissettiğim bu duyguları küçümseyecek, bayağı ve aşırı bulacaktı. Lakin o yaşamımda iki yıl olup ardından gitseydi, herkes bu uzun süre sebebiyle bana üzülecek ve hatta ardından yaşadıklarıma çokça değer verecekti. Hâlbuki ben bu hayatta öyle kimseler tanıdım ki, senelerdır aynı evde yaşamalarına rağmen birbirlerine olan alakaları ve muhabbetleri bütünüyle üzücü bir haldeydi. Bu nedenle insanın birine karşı hissettiği duyguların yoğunluğu o birinin ne kadar süredir yaşamında olduğuna göre değil de onun bizim üzerimizde bıraktığı tesirin ne derece büyük olduğuna dayanarak ölçülmeliydi.”
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama