Beyin Yönetmeni PDF Oku

Beyin Yönetmeni PDF Oku

Beyin Yönetmeni PDF oku, PDF kitap depomuzda, Nedim Güzel tarafından kaleme alınan Beyin Yönetmeni isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052048153 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Beyin Yönetmeni kitabı 136 olarak yayınlanmıştır.  Beyin Yönetmeni kitabını 10.12.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Beyin Yönetmeni PDF Oku.

Beyin Yönetmeni PDF Oku

Beyin, en mühim ve kıymetli organımızdır. Bunca sene üzerine yapılan onca araştırma ve çalışmaya rağmen beynin çok ufak bir bölümü çözülebilmiştir. Dünyanın en ünlü beyin cerrahları ve araştırmacıları bile beynimizle yapabileceklerimize tam anlamıyla hâkim değildirler.
NLP uzmanı, sosyolog ve yazar Nedim Güzel, insan beyninin bilinmeyen çalışma prensipleri ile bunların gündelik yaşamımıza ve iş yaşamımıza etkilerini anlatarak; insan beyninin ve evrenin nasıl çalıştığı, doğru hedefleri nasıl koyabileceğimiz ve koyduğumuz hedefleri nasıl gerçekleştirebileceğimiz, geleceğimizi nasıl şekillendirebileceğimiz gibi sorulara yaratıcı ve motive edici yanıtlar veriyor.
Keyifli uygulamalar yaptıran, klasik anlatımın dışına çıkmış bu kitabı okuduğunuzda farklı bakış açıları kazanacaksınız.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama