İnsanlarda İz Bırak PDF Oku

İnsanlarda İz Bırak PDF Oku

İnsanlarda İz Bırak PDF oku, PDF kitap depomuzda, Songül Gökyar tarafından kaleme alınan İnsanlarda İz Bırak isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254204913 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan İnsanlarda İz Bırak kitabı 62 olarak yayınlanmıştır.  İnsanlarda İz Bırak kitabını 06.07.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İnsanlarda İz Bırak PDF Oku.

İnsanlarda İz Bırak PDF Oku

Ben yaşamımın aynasıyım, yaşamımda aynayım “Hayat size bir aynadır. Eğer siz hayata gülümserseniz, hayat da size gülümser.”
Hayattaki yaşamını iyileştirmek isteyen bütün insanlar ilk kez olumlu düşünmeyi öğrenmelidir.
Çünkü düşüncelerimiz inançlarımızı, inançlarımız davranışlarımızı, davranışlarımız da bizlerin çevre ile etkileşimini belirler. Zihni relaks sağlıklı olanların, bedenleri de emin olun daha sağlıklı olur. Bu durumda, olumlu düşünce insan yaşamın değerini ve zamanını de artırır.
Duygusal banka düşünce kabiliyeti öğrenilebilecek bir yetenektir.
Duygusal bankamızı geliştirmek için başkalarının tecrübelerinden yararlanmak etkili bir birinci adım olur.
Dolayısıyla, çevredeki iyimser düşünen insanları belirleyip, onları örnek alarak olumlu düşünce kabiliyetini daha da ilerletmeye yardımcı olmaktadıruz.
Pozitif olumlu düşünme kabiliyetini kazanmak için birinin ilk kez kendisiyle barışık olması ve kendisini sevmesi gereklidir.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama