Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk PDF Oku

Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk PDF Oku

Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk PDF oku, PDF kitap depomuzda, Sibel Aydın tarafından kaleme alınan Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789752476349 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk kitabı 272 olarak yayınlanmıştır.  Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk kitabını 25.10.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk PDF Oku.

Hemato Koridorlarında Meleklere Gülümseyen Çocuk PDF Oku

Coşkulu çağlayanlar, serin esen rüzgârlar, en sarsıcı depremler, çığ felaketi ile donuşlar, yanardağ patlaması gibi yanışlar, lavlar arasında kalışlar… Tüm bu doğa hadiselerinın bundan birkaç yıl öncesine kadar yalnızca dünya üzerinde yaşanabileceğini biliyordum. Lakin Rabbim öylesi sınavlar yaşattı ki tüm bunların bir annenin kalbine sığabileceğini öğretti.
Yaşattığı her sınavın nasıl geçileceğini de bizlere indirdiği Kuran’da anlatmış. Ailece çok uzun ve acıtası dikenlerle dolu bu sınavı nasıl vermeye çabaladığımızı, çağlayanlarda nasıl boğulmamaya çalıştığımızı, çığlarda donmak üzereyken kurtuluşumuzu, yanıyoruz derken sönüşümüzü sizlerle paylaşmaya çalışacağım.
Çünkü biliyorum bu hastalıkta acılarla yoğurulan ne ilk aileyiz ne de son bulunacağız. Atıldığımızı sandığımız en kör kuyulardan tırmanışımızı, evlat güzeliyle birlikte hastalık sürecinde birbirimizi ayakta tutma çabalarımızı anlatacağım.
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama