Saklı Bahçeler Haritası PDF oku indir

01.02.2024
79
Saklı Bahçeler Haritası PDF oku indir

Saklı Bahçeler Haritası PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Nermin Yıldırım tarafından kaleme alınan Saklı Bahçeler Haritası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051922478 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Saklı Bahçeler Haritası kitabı 348 olarak yayınlanmıştır.  Saklı Bahçeler Haritası kitabını 26.10.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Saklı Bahçeler Haritası PDF Oku.

Saklı Bahçeler Haritası PDF Oku

Bir yayınevinin genel yayın yönetmeni olan Rıdvan bir sabah masasında elli üç yıl önce yazılmış iki mektup bulur. Başta mektupların yanlışlık sonucu masasına bırakıldığını düşünerek bunun üzerinde durmaz. Lakin mektuplar en umulmadık zamanlarda gelmeye devam eder. İki kız kardeşin birbirlerine yazdıkları mektupları kendisine kimin, ne amaçla gönderdiğini bulmaya çalışan Rıdvan öte yandan da mektuplardaki, geçmişten günümüze uzanan sırrı çözmeye çalışır.
 
Nermin Yıldırım bunun yanı sıra, ayrı coğrafyalarda yaşamış iki kadının ortak kaderini hemen hemen otuz yıllık bir zaman dilimine yayarak yakın tarihe ayna tutuyor. Yeni baskısı hep kitap’tan çıkan Saklı Bahçeler Haritası gerilim ve merak unsurunun hiç eksilmediği, ustaca kurgulanmış olay örgüsüyle çok hikâyeli, sarsıcı bir roman.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama