Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler PDF Oku

17.04.2024
39
Cezayir Siyaseti  İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler PDF Oku

Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler PDF oku, PDF kitap depomuzda, Yahia H. Zoubir tarafından kaleme alınan Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 17.04.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9789750054754 sayfadan oluşan Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler kitabını Musab Yılmaz numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler PDF Oku.

Cezayir Siyaseti İç Dinamikler ve Uluslararası İlişkiler PDF Oku

Bu kitap, Afrika ve Ortadoğu’nun en büyük ülkesi olan Cezayir’in yüz yüze olduğu göze çarpan bir çok sorunu ele almak için diasporada bulunan Cezayir merkezli akademisyenleri ve Cezayirlileri bir araya getirmektedir. 22 Şubat 2019’a kadar Arap Baharı olarak anılan ve Cezayir ile Ortadoğu ve Kuzey Afrika’daki (MENA) bir çok ülkede otoriter rejimlere karşı başlatılan hareketlerin yol açtığı kaosun bittiği görülerek bölgede istikrarın belirgin bir biçimde arttığı düşünülmekteydi.
Cezayir’in dönüşümünü araştıran bu çalışma, gelişmekte olan bölgeyle, Ortadoğu ve Kuzey Afrika ile ilgilenen öğrenciler ve akademisyenler için mühim bir kaynak olacak Mağrip ile ilgiliki kitaplara özgün bir katkıdır.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama