Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı PDF Oku

Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı PDF Oku

Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı PDF oku, PDF kitap depomuzda, Bear Grylls tarafından kaleme alınan Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 14.07.2021 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786050838794 sayfadan oluşan Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı kitabını Mustafa Emrah Temel numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı PDF Oku.

Doğa Yürüyüşü – Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı PDF Oku

Dünyanın neresinde olursanız olun; bir nehri nasıl geçeceğinizi, uzun yolları bir patikayla nasıl kısaltacağınızı ve yürüyüş esnasında nasıl güvende kalacağınızı öğrenmek doğa yürüyüşlerinizi daha keyifli bir hâle getirecek.
Doğada unutulmaz bir yolculuğa çıkmak için gereksiniminiz olan ipuçlarını, kısa yolları ve pratik çözüm metotlarını zengin görsellerle açıklayan Hayatta Kalma Becerileri El Kitabı Serisi size eşsiz bir yol arkadaşı olacak!

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama