Devridaim PDF Oku

21.04.2024
36
Devridaim PDF Oku

Devridaim PDF oku, PDF kitap depomuzda, Muhammed Bayar tarafından kaleme alınan Devridaim isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257331128 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Devridaim kitabı 102 olarak yayınlanmıştır.  Devridaim kitabını 18.01.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Devridaim PDF Oku.

Devridaim PDF Oku

Bugün, dünya uzun sürecek bir nekahet zamanından geçiyor. Şimdi ve ardından bizi bekleyen felaketlere karşı ne kendimizi ne de onu koruyabilinmekte. Derdine derman olmak varken, günlük hayhuylarla vakit öldürüyoruz. Herkes için unutulmaz bir yıl olan 2020 de ne yazık ki bizi yolumuzdan döndürmedi. Bir şeyleri değiştirebilme gücüne sahip olduğunu düşündüğümüz daha doğrusu değiştirmesi için yetkilendirdiğimiz önderler, politika yapıcılar yahuthut gönüllü aktivistlerin, sivil toplum kuruluşlarının var olması gereken düzene hiçbir yararı dokunmadı. Aksine dünya, git gide geriledi. İştahlı büyüme, antidemokratik bir obeziteye yol açtı. Bunun yanı sıra ne hikmettir en demokratik olarak görünen ülkelerde hiçbir terör eylemlerine rastlanmazken, dünyanın geri kalanı ise terör ve yağmadan başını kumdan çıkaramıyor. Söz konusu küresel çapta bir güvenlik buhranı, hükümetleri gelmiş bir iklim krizine dahi önlem almaktan alıkoymuş durumda. Salgın, hepimizin bildiği üzere bir iklim felaketinden dünyaya geldi. Ama bu durum bile devletleri zor durumda çıkar sağlamaktan geri bırakmadı. 2020 yılı, salgının gölgesinde seçimler ve savaşların süregeldiği acı bir yıl olarak hafızalara kazındı.
2000 yılı, milenyum çağı, birden fazla kimse için bir dönüm noktasıydı. 2010 da keza Orta Doğu için öyle sayıldı. 2020 yılına sıra geldiğinde, dünyanın bir kez daha bir dönüşümün eşiğinde olduğunu kelimelerine ekledik. Silsile bozulmaz ise 2030 senesinde da insanlığı mühim şeyler bekliyor. Devridaim, bu yüzden tarihi bir metin. Bir rehber, almanak. Okuyup gelecek adında bir şeyleri tahayyül etmenin, şu hasta dünya için endişelanmanın bir vesikası.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama