Bir Kadın Bir Zaman PDF Oku

22.04.2024
46
Bir Kadın Bir Zaman PDF Oku

Bir Kadın Bir Zaman PDF oku, PDF kitap depomuzda, Arife Kalender tarafından kaleme alınan Bir Kadın Bir Zaman isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257929110 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bir Kadın Bir Zaman kitabı 248 olarak yayınlanmıştır.  Bir Kadın Bir Zaman kitabını 11.06.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bir Kadın Bir Zaman PDF Oku.

Bir Kadın Bir Zaman PDF Oku

Masalların gerçek olduğunu seneler sonra öğrendim. Devlerin yaşamımızla nasıl oynadığını, cinlerin bizleri niye çarptığını da… Köyden kente, insandan insana göçtüm. Aşklar ki benden doğup benim denizime döküldüler. Sonra sıfatsız kaldım, anlam dışına çıktım. Acılar bulaşıcıydı, korkular da… Doğa bizden büyüktü. Buyruğuyla yaşadım mevsimleri. Yandım, dondum, duruldum.
      
Aynı toprakların üzerinde adların ayrı olması ne fark eder? Elif, Asya, Bilge… Tümü bendeydiler, bendiler… Zamanlardan yüz aldık, yüz bıraktık zamanlara. Unutmak öldürmektir. Bugüne dek yaşayanlar ‘Bir Kadın Bir Zaman’ dan ses verdiler.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama