Hayatımız Kapkariyer PDF Oku

Hayatımız Kapkariyer PDF Oku

Hayatımız Kapkariyer PDF oku, PDF kitap depomuzda, Serdar Dumansız tarafından kaleme alınan Hayatımız Kapkariyer isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789756587768 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hayatımız Kapkariyer kitabı 140 olarak yayınlanmıştır.  Hayatımız Kapkariyer kitabını 10.02.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hayatımız Kapkariyer PDF Oku.

Hayatımız Kapkariyer PDF Oku

Çok şey yazıldı kariyer ile ilgili. Kimi bilimsel yaklaştı, kimi mizansen şeklinde, kimi de kısa makalelerle anlatmak istedi kariyerle alakalı söyleyeceklerini.
Elinizdeki kitap; kariyer yolculuğuna yeni başlayacaklardan, mesafe kat etmiş olanlara kadar bir çok çalışanın sıkılmadan okuyacağı, kariyer yolculuğunuzda size ışık tutacak 25 makaleden oluşuyor. Bu makalelerin konusuna arada bir bir sembol, arada bir de çok fazla yaşadığımız bir problem ilham oldu.
Bu kitabın kariyer ile alakalı diğer kitaplarından farkı ise içinde bulunan 29 karikatürün yazarın kendi çizimleri olmasıdır. E karikatür bunlar; tabi ki ki öte yandan güldürürken diğer yandan düşündürüyor. Yazar kendi tecrübelerinden yola çıkıp kariyere ve iş yaşamına farklı açılardan bakıyor ve gördüklerini sizinle paylaşıyor.
Kitabın, kariyer yolcuğumuzda hepimize faydalı olması dileğiyle…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama