Başlamak Aynadaki Sen PDF Oku

Başlamak  Aynadaki Sen PDF Oku

Başlamak Aynadaki Sen PDF oku, PDF kitap depomuzda, Zişan Şerefli Demirel tarafından kaleme alınan Başlamak Aynadaki Sen isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786057342942 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Başlamak Aynadaki Sen kitabı 82 olarak yayınlanmıştır.  Başlamak Aynadaki Sen kitabını 09.06.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Başlamak Aynadaki Sen PDF Oku.

Başlamak Aynadaki Sen PDF Oku

Bu kitapta insanoğlunun en fazla ait olmak istediği koşulsuz sevgi, aşk ve inanç yolculuğunun kime, neye, yol açtığunu iç sesinize kulak vererek duygularınızı sorgulatabilmeye çalıştım.
Unutmayalım kimimiz annemize, kimimiz babamıza, kimimiz çocuklarımıza, kimimiz bir adam veya kadına, kimimiz işimize, kimimiz inancımıza, kimimiz doğaya diye uzayıp giden bir çok şeye bağlanırız, severiz, âşık oluruz ki iyidir aslında bu. Varoluşumuz ait olmak ister, ilk önce bencilliğimize sonra karşı cinse ve en sonunda inanca, Yaratana… Yaşamımıza mümüdahil olan olaylar karşısında duygularınızı iç yolculuğunuza yöneltirim umarım. Keyifli okumalar…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama