İlk Aşk Son Umut PDF Oku

24.04.2024
49
İlk Aşk Son Umut PDF Oku

İlk Aşk Son Umut PDF oku, PDF kitap depomuzda, Hayri Kandemir tarafından kaleme alınan İlk Aşk Son Umut isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257554473 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan İlk Aşk Son Umut kitabı 160 olarak yayınlanmıştır.  İlk Aşk Son Umut kitabını 08.08.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. İlk Aşk Son Umut PDF Oku.

İlk Aşk Son Umut PDF Oku

Kurtuluş Savaşı’ndan günümüze kadar geçen zamanda emperyalizm, oynadığı oyunlarla, sağ sol, Alevi Sünni, Kürt Türk diyerek ülkemizi parçalamaya çalışmıştır. Kardeşi kardeşe kırdırmaya varan projelerinde farklı zamanlarda başarılı olsa da uzun soluklu zamanda ülkenin çocukları bu provokasyonlara izin vermemiştir.
Emperyalizm; ülkemizin kahramanlarını, bilim adamlarını, edebiyatçılarını ve sanatçılarını çeşitli baskılar yoluyla -görevden alma, sürgün yahut cezaevi- özgürlüklerini ellerinden alarak alanlarında ilerlemelerini engellemiştir. Bu ülkenin çocukları bunlara dayanmış, direnmiş ne var ki dini hususta devletin üst kurumlarındaki yöneticilerin eliyle örgütlenen cemaatler, erken yaşta, eğitim kurumlarında ve dershanelerde ülkemiz çocuklarının bir kısmının beyinlerini yıkayarak tek tip insan modeli yaratmıştır.
Hukuk fakültelerinden mezun olanlar hakimliğe, savcılığa atanmış, devletin hukuk sistemini ve kurumlarını felç etmiş, ülkenin üst düzey generallerini, gazetecilerini, eğitimcilerini, aydınlarını terörist ilan edip cezaevlerine atarak amaçlarına ulaşmak istemişlerdir.
Hayri Kandemir bu kitabını; aşkı, sevdayı, darbeleri ve Polatlı’dan başlayan Kurtuluş Savaşı’nı heyecanla okuyacağınız tarihi bir roman olarak okuruna sunmuştur.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama