Sol Yanım Acıyor Anne PDF Oku

24.04.2024
45
Sol Yanım Acıyor Anne PDF Oku

Sol Yanım Acıyor Anne PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ayla Aydemir tarafından kaleme alınan Sol Yanım Acıyor Anne isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786051835518 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Sol Yanım Acıyor Anne kitabı 112 olarak yayınlanmıştır.  Sol Yanım Acıyor Anne kitabını 04.02.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Sol Yanım Acıyor Anne PDF Oku.

Sol Yanım Acıyor Anne PDF Oku

Sol Yanım Acıyor Anne Türkiye’de bireylerin çocuk dünyasına seslenmiş ve acının çocuk üzerinden seslendirildiğinde nasıl bir yara üstü yara olduğuna her dinleyende, gözyaşları tanıklık etmiştir.
Şimdi, benim seslendirerek yürek verdiğim Ayla Aydemir kardeşime, siz de okuyarak destek verdiniz.
Bedirhan Gökçe
 
Ayla Aydemir’in şiiri “içinden geldiği gibi” bir şiir. Beni ve çok sayıda şiir severi sanırım bunun için etkiliyor. Hangi türde olursa olsun, sanatta “hakikilik” meselesi hep kıymetli olmuştur.
İbrahim Sadri
 
Kimi insan köhne, virane ve kimi şairse görkemli bir köşk kurar sözcüklerden… Selam olsun hüzünden saraylar inşa eden Ayla Aydemir kardeşime.
Aykut Kuşkaya
 
Sol yanımızda heyecan dolu bir kuş çırpınır da, iş güç meşgale derken duymaz oluruz onun sesini, unuturuz yaşamın inceliklerini. İşte tam da o anda Ayla Aydemir’in şiirleri yetişir imdada…
İkbal Gürpınar
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama