Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk PDF Oku

24.04.2024
48
Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk PDF Oku

Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk PDF oku, PDF kitap depomuzda, Heyyam Ali Demir tarafından kaleme alınan Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254120749 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk kitabı 486 olarak yayınlanmıştır.  Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk kitabını 10.05.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk PDF Oku.

Bay F-Dahi Bir Delinin Zihnine Yolculuk PDF Oku

İçinde yaşadığımız çağda, şahit olduğumuz uygarlık krizine değişik bir perspektifle ulaşan Bay F, bu krizin çözümünün insanlığın çıldırmışçasına geliştirdiği devasa teknoloji uygarlığında değil; aksine insanlık tarihinin köklerindeki ilk uygarlıkta gizlendiğini düşünmektedir.
Bay F yalnızca kendisinin bildiği bu gizemli ve kadim uygarlığı sistemleştirip yazmak için Muğla’nın şirin bir ilçesi olan Datça’da bir kampa gider. Kampı Melodi isimli özgür ruhlu bir felsefe öğrencisi işletmektedir. İnsanlardan uzak durmaya çalışan Bay F, enteresan davranışlarıyla Melodi’nin ilgisini çeker ve Melodi, Bay F’nin aslında kim olduğunu çözmeye çalışır. Melodi, Bay F’nin kaotik zihninde kaybolma pahasına bu felsefi maceraya atılır. Üstelik bunu tek başına yapmaz; akademiden diğer felsefe öğrencilerini de işin içine katar. Ve işte onlar için asıl serüven o zaman başlar.

“İlk taşı yontan ile son kurşunu atan arasındaki karşılaşmadadir bütün insanlık”
Bay F

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama