Bir Mesut Hayat PDF Oku

24.04.2024
45
Bir Mesut Hayat PDF Oku

Bir Mesut Hayat PDF oku, PDF kitap depomuzda, Mesut Atun tarafından kaleme alınan Bir Mesut Hayat isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254444005 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Bir Mesut Hayat kitabı 120 olarak yayınlanmıştır.  Bir Mesut Hayat kitabını 11.09.2020 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bir Mesut Hayat PDF Oku.

Bir Mesut Hayat PDF Oku

Her şeyi zıttı ile kabul ediyorum. Bana iyi gelen şeyler bazı durumlarda kötü de gelebilir. Siyah ve beyaz diye bir renk yoktur; gridir asıl olan, siyah ve beyaz griden ayrılma iki renktir; her şey gridir, her şey iyiyi ve kötüyü aynı anda içinde barındırır. Önemli olan hangisinin ağır bastığıdır.
 
Bir olayın artıları eksilerinden yahut eksileri artılarından daha çok olabilir çünkü her şeyden tamamen iyi veya tamamen kötü şeyler beklemek yanlış bir tutum olur. İnsanlar için de bu geçerli. Bir insandan tamamen iyi veya tamamen kötü şeyler beklemek de yanlış bana göre. Biliyorum bu cümleler yuvarlak ve ben tarafından kurulmasına alışık olmadığın cümleler. Benden beklediğin tutum daha saldırgan bir tutum bunun farkındayım ama söylerken fazla saldırgan yazarken daha uysal olabiliyorum bunların tarihi ispat olduğunu göz önünde bulundurarak yazdığımdan.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama