Kanadı Kırık Melek PDF Oku

24.04.2024
42
Kanadı Kırık Melek PDF Oku

Kanadı Kırık Melek PDF oku, PDF kitap depomuzda, Serkan Özburun tarafından kaleme alınan Kanadı Kırık Melek isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9789752560116 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Kanadı Kırık Melek kitabı 236 olarak yayınlanmıştır.  Kanadı Kırık Melek kitabını 30.10.2004 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kanadı Kırık Melek PDF Oku.

Kanadı Kırık Melek PDF Oku

Yaşlılık hastalığı Progeria’nın belirtileri, on sekizinci aydan sonra gelişmeye başlıyor. Çocuğun derisi yaşlı bir insanın derisi kadar kırışıyor, kemikleri kırılgan hale geliyor ve çocukların çoğunluğu dört yaşından ibu yana kel kalıyor. Bu hastalığa yakalanan çocukların boyları genelde bir metreyi geçmiyor ve beş yaşındaki bir çocuğun boyutlarında oluyorlar. Çocukların iç organları da hastalıkla birlikte erken yaşlanıyor ve ölüm, ergenlik yaşlarında kalp krizi ile geliyor.
– Doktoru Nursel Elçioğlu

Şimdiye kadar hep içimden dile getirdim, şimdi ise yüksek sesle haykırıyorum: “Sana ihtiyacımız var Burcu! Sakın gitme! Sen iyi ki, iyi ki varsın ufak meleğim! Kanatların kırıksa eğer, bizlere kol kanat gerdiğin içindir”
– Teyzen Ayla

Hayatımın anlamı, yaşama sevincim yavrum… Ne olur beni affet!
– Annen

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama