23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF Oku

23  Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF Oku

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF oku, PDF kitap depomuzda, Ozan Erdem tarafından kaleme alınan 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052028391 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası kitabı 223 olarak yayınlanmıştır.  23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası kitabını 20.02.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. 23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF Oku.

23 Lider Bir Şahsiyetin İnşası PDF Oku

Siyaset Bilimci Ozan Erdem tarafından önderlik özellikleri ile donanmış şahsiyetlerin yetişmesine katkıda bulunmak maksadıyla bir araya getirilen bu eserde ‘Lider Bir Şahsiyetin İnşası’ konusu, kendi kadim medeniyetimizin köklerinden beslenilerek 23 başlıkta okuyucuya sunulmuştur.
               
Toplum içinde yaşayan ve sosyal bir varlık olan insan; evde, işte, sosyal ve siyasal ortamda, yaşamın her alanında, arada bir yöneten arada bir ise yönetilen olarak yönetim sürecinin içindedir.
İnsan, tüm bu alanlarda önderlik özellikleri ile donanmak zorundadır.
               
Bu eserde, önder şahsiyetin nasıl olması, neden ve nasıl önderlik yapmasını gerektiğini, sahip olması gereken donanımlarıyla birlikte ortaya konmuştur.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama