Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF Oku

25.04.2024
45
Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF Oku

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF oku, PDF kitap depomuzda, Orhan Toker tarafından kaleme alınan Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257463942 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası kitabı 120 olarak yayınlanmıştır.  Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası kitabını 24.04.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF Oku.

Dijital Dedektifler 1 / Kamera Arkası PDF Oku

Eğlenceli görünen dijital dünyanın derinliklerinde sırlar saklıdır ve sırların mutlaka ortaya çıkmak gibi kötü huyları mevcuttur.
Dijital Dedektifler Asya ve Emre, dijital dünyanın karanlık köşelerinde karşılarına çıkan sırları çözmek için kolları sıvamışlardır. Çektiği videolarla hayvanseverlerin gönlünü kazanan bir sosyal platform fenomeninin garip davranışları dikkatlerinden kaçmaz. Lakin fenomenin sırlarını çözmek sandıkları kadar kolay olmayacaktır.
Dijital dünyanın cazibesine kapılmadan nasıl güvenli bir biçimde gezinebileceğini öğreneceğin heyecan dolu macera için Dijital Dedektifler seni bekliyor.
 
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama