Bu Kitabı Yasaklayın PDF Oku

25.04.2024
42
Bu Kitabı Yasaklayın PDF Oku

Bu Kitabı Yasaklayın PDF oku, PDF kitap depomuzda, Alan Gratz tarafından kaleme alınan Bu Kitabı Yasaklayın isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 24.04.2024 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9789750763274 sayfadan oluşan Bu Kitabı Yasaklayın kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Bu Kitabı Yasaklayın kitabını Tuğçe Özdeniz numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Bu Kitabı Yasaklayın PDF Oku.

Bu Kitabı Yasaklayın PDF Oku

Her şey, Amy Anne’in en sevdiği kitabı okul kütüphanesinden almaya gittiği gün başlar. Kütüphaneci Bayan Jones ona kötü haberi verir: Amy Anne’in en sevdiği kitap yasaklanmıştır! Bunun nedeni ise sınıf dostlarından birinin annesinin bu kitabın çocuklar için uygun olmadığını düşünmesidir.
 
Çok geçmeden, Amy Anne ve dostları kendilerini kitap yasağı, sansür ve neyi okuyup neyi okumayacaklarına kimin karar verebileceği hususunda beklenmedik bir mücadelenin içinde bulurlar.
 
Bu Kitabı Yasaklayın, en sevdiği kitap okul kütüphanesinde yagizlendiğinda sesini yükseltme ve karşı koyma cesaretini bulan bir öğrencinin hikâyesini anlatan ilham verici bir roman.
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama