Ateş ve Gül PDF Oku

25.04.2024
47
Ateş ve Gül PDF Oku

Ateş ve Gül PDF oku, PDF kitap depomuzda, Kazım Saatçı tarafından kaleme alınan Ateş ve Gül isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786258116953 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ateş ve Gül kitabı 562 olarak yayınlanmıştır.  Ateş ve Gül kitabını 18.11.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ateş ve Gül PDF Oku.

Ateş ve Gül PDF Oku

Azap dolu geçmişi olan Malik yitip giden o sevdiklerini tekrar görmeyi ne çok isterdi. Bundan böyle tek görevi, her köşe başında yeni bir tehlike ve sırrın belirdiği o Krallıklarda ilerleyerek görevlerini bir bir yerine getirmekti.
 
Bu yaşamını riske atma pahasına olsa bile…
 
Korkunç yaratıklar ortalığı yakıp yıkmaktadır ve tüm Krallıkları ele geçirmişlerdir. Yol boyunca yaşlı büyücüden öğrendikleri onun işine yarayacak mıdır? Malik’in olağan üstü büyü ve okçuluk kabiliyetleri, düşmanlarını yenmelerini sağlayabilecek mi? Deliler gibi sevdiği aşkını son bir defa görebilecek mi? Yoksa bu Malik’in son savaşı mı olacak?
 
Kazım Saatçı, hep fantastik dünyalara ilgi duydu. Bilgisayar 3D çizim ve modelleme uzmanı olarak olağanüstü çizimler yapabilecek kadar yaşadığımız dünyanın dışına odaklanmayı başardıysa da bu dünyaya bir eser bırakmak arzusuyla yazma macerasına daldı. Ateş ve Gül adlı kitabın ömrünün en güzel çabası sayan SAATÇI, okurlarını kurguladığı bu dünyaya seyahat etmesi için davet ediyor.
 
Saklı Diyar’ın tüm sırrıni çözmeye hazırsanız başlayalım.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama