Göç Yollarında PDF Oku

27.04.2024
47
Göç Yollarında PDF Oku

Göç Yollarında PDF oku, PDF kitap depomuzda, Hacı Mustafa İpek tarafından kaleme alınan Göç Yollarında isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786053428602 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Göç Yollarında kitabı 176 olarak yayınlanmıştır.  Göç Yollarında kitabını 26.04.2024 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Göç Yollarında PDF Oku.

Göç Yollarında PDF Oku

Bütünüyle gerçek olaylardan hareketle kaleme alınan bu roman, Anadolu’yu yeniden bize yurt kılan aziz ecdadımızın kahramanlık destanıdır aslında!.. Kafkaslar’dan başlayan müthiş bir yolculuk Ardahan-Kars-Erzurum-Erzincan-Tunceli-Elazığ-Malatya-Sivas ve nihayet son durak Tokat’ta tamamlanır. Bu romanda vatanımız için can veren, kan döken nice nice adsız kahramanların yedi düvelle mücadelesine tanıklık edeceksiniz. Kitabı okudukça aziz vatanımızın her karış toprağının kelimenin gerçek anlamıyla şehit kanlarıyla sulanmış olduğuna tanıklık edeceksiniz.
 
Romandaki kahramanların aslında yaşamın isimsiz kahramanları olduğunu keşfetmek sizlerde farklı duygular uyandıracak. Bu kadarı da olmaz dediğiniz her şeyin aslında yaşanan sessiz hayatlarda gizlendiğini görmek sizlere buruk bir hayret verecek!.. Yaşanan hadiselerin birinci derecede yakınlarınca kaleme alınan bu eser, çok değil daha yüz kırk yıl kadar önce bu topraklarda neler meydana geldiğinı tıpkı bir ayna gibi gözlerimizin önüne serecek bütün açıklığıyla…
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama