Yas Uzun Bir Veda PDF oku indir

02.02.2024
60
Yas  Uzun Bir Veda PDF oku indir

Yas Uzun Bir Veda PDF oku indir, PDF kitap depomuzda, Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu tarafından kaleme alınan Yas Uzun Bir Veda isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786050982961 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Yas Uzun Bir Veda kitabı 200 olarak yayınlanmıştır.  Yas Uzun Bir Veda kitabını 07.05.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Yas Uzun Bir Veda PDF Oku.

Yas Uzun Bir Veda PDF Oku

“Yas, kaybettiğimiz sevdiklerimize içimizde bir yer açmaktır; onları içimize sığdırmak için kendimizi büyütmektir.”
 
Herkes yitirir sevdiklerini. Bazı zaman depremde, savaşta, salgın hastalıklarda; arada bir bir hastane odasında, sıralı veya sırasız ölümlerde. Yitirdiklerimizle birlikte yaşamaktır hayat.
 
Kimi zaman da yitirilen bir yurt olur; kimi zaman bütün düşlerin gizlendiği bir ev; ocağı tüttüren bir iş; aşina olanın verdiği güven ve sıcaklık…
 
Yitirdiklerine dönüp bakmak ister insan, yitip gidenin ardında bıraktığı boşluğa atılacak bir son bakış, söylenecek bir son söz mevcuttur hep. Yas, şair Orpheus gibi Yeraltı’na inip sevdiklerimizi geri getirme çabası ve bu çabanın beyhudeliğini anlama sürecidir belki de… Uzun bir yoldur; hayat boyu dönüp dönüp geriye bakılan, yitirdiklerimizi yanımıza alıp yürüdüğümüz, adına hayat adı verilen uzun bir yol.
 
Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu’nun kişisel tecrübelerinden, yas terapilerinden ve evrensel örneklerden süzerek oluşturduğu bu yaşama rehberini, içinden geçtiğimiz zor zamanlarda başucunuzdan eksik etmeyeceksiniz.  
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama