Safir PDF Oku

28.04.2024
44
Safir PDF Oku

Safir PDF oku, PDF kitap depomuzda, Lemariz Müjde Albayrak tarafından kaleme alınan Safir isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786052006023 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Safir kitabı 440 olarak yayınlanmıştır.  Safir kitabını 03.06.2017 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Safir PDF Oku.

Safir PDF Oku

Tüm güzelliklerden ve merhametten sıyrılmış, sevginin ne olduğunu bilmeyen bir adamdı Brian. Bağlılığı yalnızca kralaydı; ne bir toprağa ne de başka bir insana varoluşundan bu yana hiç bağlanmamış İskoçya’nın en korkulan savaşçılarından biriydi. Kılıcı ile aldığı canların sayısını dahi hatırlamazken fazlatan yosun tutmuş kalbi ilk defa atmaya başlayacaktı.

Evangeline, tutsak yaşamının içinde, sarayda, kendisine bir nefes alımlık alan yaratmak için çırpınan çaresiz bir varisti. Kral onun yanlış ellere geçmesine asla izin veremezdi. Tam da bu yüzden kral onu en fazla güvendiği savaşçısına teslim ederken korkulan kaderinin ne denli değişeceğini kimse bilemezdi.

Evangeline’in kaderi McLaughlinlerin kaderiydi ve hepsini elinde tutan Brian’dı.

“Çok yakında zamanda… Çok yakında zamanda, sana yemin ederim, o safir gözlerinde benden başka bir ruh nefes almayacak. Senin sadakatin yalnız bana olacak!”
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama