Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara PDF Oku

Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara PDF Oku

Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara PDF oku, PDF kitap depomuzda, Lise Bourbeau tarafından kaleme alınan Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 03.04.2017 dilinde ve 248 ebatında basılan ayrıca  Les 5 blessures qui empechent d’etre soi-meme sayfadan oluşan Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara kitabı 9786052991305 olarak yayınlanmıştır.  Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara kitabını Zeynep Şehiraltı numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara PDF Oku.

Kendiniz Olmanızı Engelleyen 5 Yara PDF Oku

Bazı zaman kişisel gelişim yolculuğunuzda aynı yerde daireler çizdiğinizi düşündüğünüz oluyor mu? Çözdüğünüzü düşündüğünüz bir sorunla yeniden karşılaşıyor musunuz? Belki de sorun doğru yere bakmamanız.
Lise Bourbeau’nun bu kitabı, fiziksel, duygusal veya ruhsal bütün poblemlerin beş büyük yaradan ortaya çıktığını gösteriyor: reddedilme, terk edilme, aşağılanma, ihanet ve haksızlık. Bu yaraların ve onları fark etmememiz için yarattığımız maskelerin geniş bir şekilde anlatımları aracılığıyla yaşamınızdaki poblemlerin nedenlerini kendiniz keşfedebileceksiniz. Bunun yanı sıra bu tanımlar çevrenizdeki bazı bireylerin neden aşırı zayıf veya şişman olduğunu, fiziksel özelliklerimizin başka ne gibi ipuçları barındırdığını, hatta dans ediş şeklimizin bile belli yara ve maskelerimizi tanımamıza yardımcı olabileceğini görmenizi sağlayacak.
 
Bu kitap aracılığıyla iyileşme yoluna girecek ve asıl amacınıza, gerçek benliğinize ulaşacaksınız.
 
Lise Bourbeau kitabın sonunda bazı pratik çözümlere de yer veriyor. Bu somut öneriler size gündelik poblemlerinızı çözmeniz ve kendinizi yeniden keşfetmeniz için gereksiniminiz olan araçları sunacak.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama