Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) PDF Oku

29.04.2024
43
Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) PDF Oku

Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) PDF oku, PDF kitap depomuzda, Hüseyin Rahmi Gürpınar tarafından kaleme alınan Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. TÜRKÇE dilinde ve 13.5 x 19.5 cm ebatında basılan ayrıca  364 sayfadan oluşan Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) kitabı Karton Kapak olarak yayınlanmıştır.  Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) kitabını 19.09.2019 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) PDF Oku.

Kaynanam Nasıl Kudurdu?(9-B-7 ) PDF Oku

Kaynanam Makbule Hanım… Adını anarken işte kalemle birlikte dudaklarım da titriyor… Bunu bir saygı titremesi sanmayınız, korkudan zangırdıyorum… Evin içinde kaynanamın hışmından titremeyen yoktur ki… Çoluk çocuk hepimiz önünde sustaya durmuş köpekler gibi titreme geçiriniz.

Ortalığa Bolşevik düşüncesi yayılalı beri anaya babaya saygı kalmadı. Ama bizimkinin ayda üç yüz liradan çok sağlam geliri var. Zamanın mal kıtlığını düşünürseniz kaynana karşısında ailece titreştiğimize değl, göbek attığımıza bile şaşmazsınız.

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama