Cehennemin Soğuk Haritası PDF Oku

29.04.2024
41
Cehennemin Soğuk Haritası PDF Oku

Cehennemin Soğuk Haritası PDF oku, PDF kitap depomuzda, Zilan Erbek Arıkan tarafından kaleme alınan Cehennemin Soğuk Haritası isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786059378239 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Cehennemin Soğuk Haritası kitabı 176 olarak yayınlanmıştır.  Cehennemin Soğuk Haritası kitabını 28.09.2018 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Cehennemin Soğuk Haritası PDF Oku.

Cehennemin Soğuk Haritası PDF Oku

“Isabell, göz kapaklarını araladığında görüş açısına karşısında bulunan uzun, siyah çubuklar girdi. Görüşü bulanık olduğundan ne olduklarını anlayamadı. Görüşünü netleştirmek için gözlerini kırpıştırdığında kulağındaki fısıldamalar da netleşti. Eliyle yerden destek alarak kafasını kaldırdı. Saçları görüş açısını kapattığında kulağına dolan fısıltıların aslında imdat çağrısı olduğunu anladı.”
“’Tutsakları, köleleri yahut diğer bireyleri kurban merasimlerinde maviye boyayıp işkence ederek hazırlıyorlar. Ardından da piramidin tepesine çıkarıp kalplerini söküyorlar. …’ dedi.”
“Acılar içinde öleceklerdi.”
Elinizdeki kitap, okurunu soluk soluğa bir macerasın hikâyesine davet ediyor. Her anı dehşetin tiz çığlıklarıyla tınlayan bu hikâyede gizemli varlıkların kalp atışlarını en derinimizde duyumsayacak, kendinizi, peşini bırakamayacağınız korku dolu bir yolculuğun içinde bulacaksınız.
Yazar, “kitabımı on yedisinde yazdım, yayınlamak yirmisinde kısmet oldu.” diyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama