Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) PDF Oku

30.04.2024
40
Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) PDF Oku

Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) PDF oku, PDF kitap depomuzda, Hatice Aksüt tarafından kaleme alınan Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786056882982 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) kitabı 480 olarak yayınlanmıştır.  Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) kitabını 28.09.2021 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) PDF Oku.

Karakatman / 3. Kitap (Resimli, Fantastik Kurgu Roman) PDF Oku

Lili May efsanesi, üçüncü ve son kitabı Lili May/ Karakatman ile tamamlanıyor.
 
Tanıştığımızda büyükannesi ile küçücük bir kasabada huzur içinde yaşayan Lili May, zorluklarla dolu birden fazla macera yaşayıp içindeki kahramanı ve kabiliyetlerini keşfetti; yaşamını güzelleştiren dostluklara ve ruhunu sarmalayan bir aşka kavuştu. Ama hayat her zaman sürprizlerle doludur ve yalnızca kendimizi bulmamız yetmez. Hatta “hayat” tam da kendimizi bulduğumuz yerde başlar.
 
Lili May, içindeki kahramanı bulduktan, güçlerini tanıdıktan sonra çok daha zorlu maceralara yelken açıp “hayat”ı korumak, güzelleştirmek için uğraştı ve şimdi son büyük macerası ile yüz yüze. Ya “büyük bitiş”i görecek veya “sonsuz huzur”u yaratacak. Ya ışığıyla yedi düveli aydınlatacak veya karanlığın içinde kaybolacak.
 
Üç kitaptan oluşan bu büyük macera ile gencecik bir kızın kendi tercihleri neticesinde yaşadığı zorluk ve güzelliklere tanıklık ediyor, Hatice Aksüt’ün yarattığı fantastik dünya içinde kendi gerçek hayatlarımızdan kesitler göze çarpıyor.
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama