Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF Oku

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF Oku

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF oku, PDF kitap depomuzda, David Howe tarafından kaleme alınan Empati Nedir ve Neden Önemlidir? isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 27.09.2023 dilinde ve Karton Kapak ebatında basılan ayrıca  9786254498466 sayfadan oluşan Empati Nedir ve Neden Önemlidir? kitabı TÜRKÇE olarak yayınlanmıştır.  Empati Nedir ve Neden Önemlidir? kitabını Kardelen Damla Başaran numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF Oku.

Empati Nedir ve Neden Önemlidir? PDF Oku

Çoksatar kitapların yazarı David Howe, bu çalışmayla otuz yılı aşkın klinik ve araştırma deneyimini okura sunuyor. Konuya bütünsel bir bakış açısıyla ulaşan ve “estetik” bir kavramın nasıl olup da ruh sağlığının esas kavramı halini aldığini ortaya koyan yazar, kitabın akışını nörolojik, evrimsel, sosyal ve gelişimsel bir arka plana oturtup empatinin yaşa, cinsiyete, kişiliğe ve duruma göre değişen doğasını irdeliyor.
David Howe’un rehberliğinde, zihnimizin derinliklerinde boğulmamak için ilkin başka zihinlerde yüzmemiz gerektiğini, anlaşılmak için ilkin anlamak zorunda bulunduğumuzu bir kez daha keşfediyoruz.
“Okuduğumda keşke ben yazmış olsaydım dediğim bir kitap.”
–Dr. Lou Agosta
“Empatiye dair yapılmış büyüleyici ve müthiş kapsamlı bir inceleme.”
–Prof. Ernesto Spinelli
PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama