Hayat Boyu Öğrenme PDF Oku

Hayat Boyu Öğrenme PDF Oku

Hayat Boyu Öğrenme PDF oku, PDF kitap depomuzda, Kolektif tarafından kaleme alınan Hayat Boyu Öğrenme isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786254342608 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Hayat Boyu Öğrenme kitabı 240 olarak yayınlanmıştır.  Hayat Boyu Öğrenme kitabını 05.09.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Hayat Boyu Öğrenme PDF Oku.

Hayat Boyu Öğrenme PDF Oku

Organizasyonlar artık kendini öğrenen organizasyon olarak yeniden yaratıyor. Bu, önderin çalışana koçluk da yapacağı yeni bir yönetim anlayışı gerektirirken, çalışanın da bugünün başarısızlıklarını yarının başarısına çevirecek bir öğrenme merakı içinde kendini sürekli olarak geliştirmesini zorunlu kılıyor. Hayat Boyu Öğrenme kitabında, yüzlerce Harvard Business Review makalesinden seçilip derlenen, kişi ve organizasyonlar için öğrenme becerisini artırmanın yollarını göstererek öğrenmenin önündeki önüne geçeri aşmanıza yol gösterecek 11 makale bulacaksınız. Gelişim zihniyetini beslemenin incelikli yolları hususunda Erika Andersen, Herminia Ibarra, Anne Scoular ve Amy C. Edmondson gibi uzman kişilerın fikirlerinden ilham alacaksınız. 
HBR’s 10 Must Reads, hem yeni hem de işinde uzman yöneticiler için muazzam bir kaynak niteliğinde. Kendilerinin ve şirketlerinin büyümesi için büyük fikirler peşinde koşan yöneticilerin daha fazla terlemesine gerek kalmadı.

HBR’s 10 Must Reads, her yöneticinin bilmesi gereken en mühim konulara odaklanıyor. Harvard Business Review’in yüzlerce makalesi arasından seçilen Hayat Boyu Öğrenme, zamana göğüs geren fikirlerle günümüz iş dünyasının yoluna ışık tutuyor.
Saygılarımızla,
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama