Ama PDF Oku

01.05.2024
44
Ama PDF Oku

Ama PDF oku, PDF kitap depomuzda, Vildan Çetin tarafından kaleme alınan Ama isimli kitabı siz değerli okurlarımız için hazırladık. 9786257599535 dilinde ve Kitap Kağıdı ebatında basılan ayrıca  TÜRKÇE sayfadan oluşan Ama kitabı 222 olarak yayınlanmıştır.  Ama kitabını 07.06.2022 numarası ile orijinalliğini sorgulayabilirsiniz. Ama PDF Oku.

Ama PDF Oku

Dilin sınırlarında gezinen, kurgu ve diyalogda rüşdünü ispat etmiş bir kalem; zengin sözcükleriyle akışkan bir form yakalayarak zihni açan ve ferahlatan bir isim: Vildan Çetin
ve onun “Ama” kitabıyla sona eren Kutsal Hayat Üçlemesi…

Ses, Kök ve Ama adlı kitaplardan oluşan ‘Kutsal Hayat Üçlemesi’, yaşamın katı gerçekler ile sınanan iki kız kardeş Selin ve Ece ile ruh sağlığı yerinde olmayan fakat ikna kabiliyeti son derece yüksek, üstün bir zeka ve entelektüel kapasiteye sahip son Osmanlı beyefendilerinden Talat Kavak’ın hastalıklı öyküsünü anlatıyor.

Farklı karakterlerin ağzından dile gelen, psikolojik gerilim tarzında yazılmış üçleme 90’ların başında geçiyor. Üç kitap da bilinç akışı tekniğinin doruklara ulaştığı başyapıt niteliğinde ve karakterlerin katmanlı yapılarını sergilemekten keyif alan bir üslubu içinde yer alıyor.

Her kitap kendi başına özgün bir metin. Geniş açılımlı bir hikayenin farklı yüzlerini, herhangi bir yerinden başlayıp takip edebileceğimiz türden bir yapıtlar dizisi. Dolayısıyla, okuyucu isterse, üçüncü kitabı gönül rahatlığıyla ilk kitabı olarak düşünebilir ve tersi düzü olmayan bir akış içinde karakterlerin iç girdabı eşliğinde hikayenin gerilimine kendini kaptırabilir.

Ama, iki kız kardeşin düşmanlıktan mutabakata ve son kertede iş birliğinden fedakarlığa dönüşen ilişkilerinin yeniden kurulma sürecini anlatıyor gibi gözükse de, aslında Ses ve Kök’te kendisi ile ilgili tek kelime etmeyen Talat Kavak’ın geçmiş ile hesaplaşmasının da kitabıdır.

Fihrist olarak, yenilikçi üslup ve zengin bir dil ekseninde ilerleyen bu sürükleyici hikâyeyi sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz.
 

PDF Kitap indir
YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Gaziantep Oto Kiralama
Gaziantep Havalimanı Transfer
Gaziantep Oto Kiralama